Weer een weekendje klussen

We zijn een lang weekend in Kroatië om weer een stapje te zetten in de refit van de Maria Mare.

Eerste stap in upgrade van de technische installatie

We hebben de technologie aan boord een flinke upgrade gegeven. De geluidsinstallatie die al aan boord was (en echt super is), hebben we gemoderniseerd door een Bluetooth aansluiting aan te brengen. Daarnaast hebben we de boot voorzien van diverse USB aansluitingen zodat moderne tablets en telefoons aangesloten kunnen worden. De verlichting is volledig omgezet in led verlichting. Dat gaat weer flink besparen op het energie verbruik.
Ook de eerste stap met de instrumentatie hebben we gezet. Op de kaartentafel is een computer geïnstalleerd die gebruikt kan worden als een muziekspeler voor de geluidsinstallatie, als elektronisch logboek en als backup navigatie systeem.
Alle dakluiken zijn ook onderhanden genomen. Nu alles weer waterdicht gemaakt is kunnen we de volgende keer gaan beginnen met het opnieuw lakken van het houtwerk met waterschade.

Ook de aankleding is onderhanden genomen. Nieuwe matrassen zijn besteld en ook de achterhutten zijn voorzien van nieuw bedlinnen. De gasten kunnen dus komen!
Daarnaast zijn de eerste sfeer accessoires aan boord gekomen om er een echt ’thuis’ van te maken. Het begint nu echt ‘onze’ boot te worden.

Volgende keer gaan we aan de slag met het lakwerk binnen. Dan gaat het binnen al aardig opschieten!

1 thoughts on “Weer een weekendje klussen

  • 5 december 2018 om 13:19
    Permalink

    Leuk, we kunnen niet wachten om de Maria Mare te bekijken.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.